פשוט לבשל
אודות   סדנאות בישול
  סדנאות קונדיטוריה   קורסים   סדנאות גיבוש   סדנאות קרובות   צור קשר  


פייסבוק
      בישול בריא
      פורום
      מאמרים
      שף עד הבית
      קייטרינג לאירועים
      סדנה עולמית
      סדנה חלבית
      גלריה
      המלצות
      בין לקוחותינו
      מתכונים


חדשות
   ____________


קורס בישול


 
אם בא לכם לפנק את מי שאתם אוהבים
לקבל מחמאות מאורחים שבאים לארוחה, זה עושה נעים מאד לאגו 
ו סתם להתחיל לאכול טוב בעצמכם , בואו לקורס בישול של "פשוט לבשל 
בכל מפגש נעסוק בנושא אחר,קצת ידע תיאורטי והרבה התנסות מעשית 
נלמד לקצוץ כמו שפים, לבחור נתח טוב לתבשיל קדירה, לפרק עוף ל-8
 ונגלגל קנלוני מבצק שנכין בעצמנו. אין צורך בידע מוקדם בבישול,
אך גם בשלנים מנוסים ימצאו דרכים חדשות ומפתיעות לשימוש בחומרי גלם מוכרים 
והבונוס הגדול- בתום כל שיעור נעשה לעצמנו "בוחן פתע"- נשב ונאכל את מה שבישלנו
( ככה זה בחיים
 
 
קורס בישול   -  קצר  -  6 מפגשים 
 
פתיחה:    5/5/2010
 
שיעור 1- פתיחה- היכרות עם המטבח, החזקת סכין, קיצוץ, וסוגי סכינים, בתום השיעור נשב לארוחה אסייתית חתוכה יפה ומדויק.. 

שיעור 2- עופות-  איך מפרקים עוף?, מה מאפיין כל חלק ומה עושים אתו? איך עושים סלט עוף בטאיוואן ובאיזו ריבה נמלא את החזה ? 

שיעור 3 – דגים- -איך מפלטים דגים?, ההבדלים בין דגי ים ובריכה, זיהוי דג טרי, סביצ’ה, קרפצ’יו וציר דגים, דגים בבישול אטי, דג במעטפת מלח 

שיעור 4-  נוזלים בבישול- מרקים ורטבים-איך מכינים ציר? אילו סוגי מרקים יש?, איך מסמיכים רטבים ועוד ועוד 

שיעור 5 – חלב ומוצריו 

שיעור 6 - בשר- תבשילי קדירה, ציר בקר ושימוש בחלקים ניידים, רוטב פסטה עם ציר בקר 
נתחים בצלייה מהירה, איך מחולק הבקר? , מה עושים עם כל חלק 

 
קורס בישול     ארוך -  12  מפגשים

פתיחה  :  16/2/2010
 
שיעור 1- פתיחה וחיתוכים- היכרות עם המטבח, החזקת סכין, קיצוץ, וסוגי סכינים, בתום השיעור נשב לארוחה אסייתית חתוכה יפה ומדויק.. 

שיעור 2- עופות-איך מפרקים עוף?, מה מאפיין כל חלק ומה עושים אתו?איך עושים סלט עוף בטאיוואן ובאיזו ריבה נמלא את החזה ? 

שיעור 3- נוזלים בבישול- מרקים ורטבים-איך מכינים ציר? אילו סוגי מרקים יש?, איך מסמיכים רטבים ועוד ועוד 

שיעור 4- לחם- נלמד להכין את הלחם מהמחמצת, דרך השאור, אל הבצק ולבסוף לאפות לחמים מסוגים וטעמים שונים 

שיעור 5 – דגים-חלק 1-איך מפלטים דגים?, ההבדלים בין דגי ים ובריכה, זיהוי דג טרי, סביצ’ה, קרפצ’יו ועוד 

שיעור 6- דגים-חלק 2- ציר דגים ,סושי, דגים בבישול אטי, דג במעטפת מלח ותבשילים נוספים 

שיעור 7- קונדיטוריה- פאי ,טארט ,עוגיות ועוד מתוקים 

שיעור 8 - בשר-חלק 1- נתחים בצלייה מהירה, איך מחולק הבקר? , מה עושים עם כל חלק?, ואיך עושים רוטב פסטה עם ציר בקר? 

שיעור 9 – בשר –חלק 2- תבשילי קדירה, ציר בקר ושימוש בחלקים ניידים, וגם- מה זה לעזאזל חלקים ניידים? 

שיעור 10- המטבח האיטלקי – (חלבי) בצק פוקצ’ה, בצק פסטה, רביולי, ניוקי, דגים בנוסח סיציליה מרק מינסטרונה וקינוחים מארץ המגף 

שיעור 11 – תכנון תפריט ועיצוב מנות- נלמד איך, מה , וכמה לקנות לארוחה, מהו מבנה הארוחה, ואיך לעשות מכל מנה חגיגה לעיניים 

שיעור 12- סיום-יחד נכין ארוחת 4 מנות ע"פ הטכניקות והשימוש בחומרי הגלם אותם נלמד בקורס, בסיום השיעור נזמין את בני/ בנות הזוג לארוחה 




אודות  |סדנאות בישול  |סדנאות קונדיטוריה  |קורסים  |סדנאות גיבוש  |סדנאות קרובות   |צור קשר  |בישול בריא  |פורום  |מאמרים  |שף עד הבית  |קייטרינג לאירועים  |סדנה עולמית  |סדנה חלבית  |גלריה  |המלצות  |בין לקוחותינו  |מתכונים   |
פשוט לבשל, ישפרו סנטר מודיעין- סדנאות בישול ואפייה, קורס בישול וקונדיטוריה,טל- 054-5405265, דוא"ל- levashel1@gmail.com  כשר בהשגחת הרבנות


סדנאות בישול, סדנת בישול , סדנאות בישול בירושלים, סדנאות בישול למנהלים , סדנאות בישול לחברות, סדנאות בישול למנהלים, סדנאות בישול לקבוצות, סדנאות בישול גורמה, סדנאות קונדיטוריה, קורס קונדיטוריה , קורס אפיה , קורס בישול